Retourbeleid

Niet blij met je aankoop?

Tja, de kleine lettertjes. Bah. Leest iemand dit ooit ? Wij niet hoor. Anyway, we moeten dit doen. Wet en alles. Maar goed, omdat wij zelf ook niet echt into dit soort dingen zijn gaan we het makkelijk maken voor jullie…

Als je ooit niet tevreden bent met iets wat je bij ons gekocht hebt laat het ons weten en je krijg je geld terug of we ruilen het voor je voor iets anders moois.

De rest van deze tekst kan je uitprinten en aan je advocaat geven.

Garantie

Wij zijn absoluut niet moeilijk, dus als er ook maar iets mis is met je bestelling stuur je alles gewoon lekker terug en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. No questions asked. Uiteraard ben je ook altijd welkom op ons bezoekadres om te komen ruilen tot je iets hebt gevonden wat wel aan je verwachtingen voldoet.

We geven je maar liefst 30 dagen om te bedenken of je blij bent met je veters of niet. Zo niet(om wat voor reden dan ook!) stuur je ze onder vermelding van je ordernummer en bank info terug naar:

Rope is Dope
Fijnjekade 204
2521DT Den Haag

Verzendkosten zijn uiteraard wel voor jou. Een kleine prijs om zulke mooie laces een maand te mogen testen, toch ? Uiteraard zijn we ook bereikbaar via WhatsApp of (mocht je een bejaarde zijn) via de telefoon. Alle info die je daarvoor nodig hebt is te vinden op onze contactpagina. Mocht je gewoon niks te doen hebben en lekker willen kletsen over de laatste drops en/of camp-outs dan kun je dat ook daar doen.

Tot snel !

XOXO, het Rope is Dope team